Waarom Talentbay

dots
dots
dots

DE PERFECTE PARTNER VOOR BOTH SIDES OF THE BAY

Talentbay zorgt voor de juiste match tussen een talent en bedrijf. Wil je weten hoe we dat doen?

Recht door zee voor jouw bedrijf

Talentbay vindt het net als jij belangrijk dat je onderneming goed draait. Daarom nemen we de zoektocht naar nieuw talent graag voor onze rekening. Wij selecteren niet alleen op hard skills, maar ook op soft skills en persoonlijkheid. Hard skills kun je aanleren, talent niet. Enkel zo vinden we de right (wo)man for the job.

dots

Talentbay bezorgt ons de beste IT-profielen. Ze weten heel goed welke mensen matchen met onze bedrijfscultuur.

- A happy client

quote icon

Go with the workflow

Elke dag opnieuw zetten we onze kennis en expertise in om het juiste talent te koppelen aan jouw onderneming. Dat doen we dankzij onze gestructureerde, persoonlijke en no-nonsense aanpak. Zo vinden we het belangrijk om al onze klanten persoonlijk te leren kennen, zodat we ons een duidelijk beeld kunnen vormen van de situatie en de noden binnen het bedrijf.

Eén van onze ervaren recruiters gaat binnen zijn netwerk op zoek naar de perfecte match. Wanneer na een grondige screening en diepte-interview blijkt dat onze consultant helemaal bij jouw bedrijf past, stellen we hem meteen aan je voor.

Een veilige haven voor talent

Eén ding is zeker: Talentbay biedt een veilige haven voor talent, wie je ook bent. Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontplooien en je freelancecarrière uit te bouwen. Elke keer opnieuw gaan we de uitdaging aan om de juiste match te vinden.

Jullie stralen authenticiteit en vertrouwen uit. Talentbay biedt kwaliteit zonder teniet te doen aan een informele werksfeer.

- A happy consultant

quote icon

een-op-een begeleiding: de sleutel tot succes

Ook bij onze IT-consultants staat een persoonlijke aanpak centraal. Zo nodigen we je altijd uit voor een een-op-een gesprek en gaan we met jou mee op interview. Daarnaast plannen we evaluaties in en houden we je op de hoogte van het rekruteringsproces en andere interessante vacatures.

Natuurlijk mag ook de funfactor niet ontbreken en nodigen we je zo nu en dan uit voor een afterwork.